چگونگی اسقاط حق حبس را لطفا بیان کنید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #62976028

سلام وقت بخیر، آیا رابطه دبر بین زوجین، مسقط حق حبس می شود؟ این رابطه برای مرد جرمی دارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نزدیکی از دبر با توجه به وظایف خاص زناشویی موجب سقوط حق حبس خواهدبود

مطابق نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه شماره ۴۶۴۱/۷ مورخ ۱۳۹۰/۱۱/۱۱ منظور از عبارت «وظایفی که در مقابل شوهر دارد» مذکور در مواد ۱۰۸۵و ۱۰۸۶ قانون مدنی تمکین خاص به معنی مطلق دخول است، بنابراین نزدیکی از دبر هم مشمول ایفاء‌ وظائف خاص می باشد.
لذا مسقط حق حبس است

باکره نبودن مانع استناد به حق حبس می باشد

روابطه بین زوجین جرم محسوب نمیشود اگه در حال عقد موقع صورت بگیرد که فاقد بکارت شود مهریه کامل تعلق میگیرد اگه در زمان عقد دو طرف ایجاد شد ربطه شکل گرفته بازهم جرمی محسوب نخواهد شد از هر دو حالت با توجه به علقه زوجیت چه بصورت دائم موقعت جرمی محسوب نخواهد شد