میگن مزاحم شدی شکایت میکنم و بازم تهدید میکنن؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۷ #62972121

با سلام
با سلام و عرض احترام
وکلای گرانقدر سوال بنده با توضیح مقداری متفاوت هستش
خانوم کاربر دفتر قضایی با همکاری وکیل زوجه استشهادیه ای تنظیم کرده در مورد نداشتن تمکن مالی برای هزینه دادرسی به مبلغ ۱۵۷ ملیون رو ندارن (زوجه شاغل هست همچنین فقط ۴۰۰ گرم طلا با خودش برده) و ۲ نفر شاهد مرد که یکی پدر و دیگری همسر همان خانم کاربر دفتر خدمات هستن (مطمعنا امضاها جعلی است) اون رو امضا کردن درحالی که حتی بنده یا زوجه رو نمیشناسن و حتی خبر ندارن زوجه ۸ ماهه توی این شهر نیست و اون آدرسی که تو استشهادیه توسط وکیل زوجه نوششته شده تشریف ندارن، دقیقا همون روز به شعبه ارجا و فردا ۹ صبح قرار تامین برای مهریه صادر شده که بدون وقفه حساب بانکی بنده رو مسدود کردن، نیتشون مشخص هست
حالا بعد یک ماه بنده شماره اون خانوم رو از وکیل زوجه گرفتم بهشون پیام دادم خیلی محترمانه، که بنده فلانی ام و اگه امکانش هست شماره پدرتون یا آقاتون رو بفرستین بنده باهاشون تماس بگیرم در مورد استشهادیه
بعد از یک ساعت تماس گرفتن، البته شوهرشون صحبت کردن، گفتن اولا که من نمیشناسم زن شما رو حتی نمیدونم خونش کجاس همینجوری امضا کردم در راه خدا!! دوما (فقط فحش دادن به بنده و گفتن مزاحم ناموسشون شدم !!!)
بنده پیگیر نشدم دیگه ولی ایشون دس بردار نیستن میگن مزاحم شدی شکایت میکنم و بازم تهدید میکنن ۲ روزه
اولین جلسه رسیدگی هم ۲ هفته دیگس
بنده چه اقدامی بکنم؟ جرح شهود یا شکایت کیفری یا چی /؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پرداخت هزینه دادرسی از سوی زوجه، با محکومیت شما باید هزینه های دادرسی را پرداخت نمایید از شهود به عنوان شهادت کذب می توانید شکایت کنید ادعای ایشان در خصوص مزاحمت با توجه به صرف تماس قابل اثبات نخواهدبود

درود بر شما، چنانچه شما از این موارد اطمینان دارید بایستی در جلسه عنوان کنید، لکن در خصوص هزینه های دادرسی، در نهایت هم از شما به محکوم مطالبه خواهد شد، در مورد تهدیدات نامبرده نیز چنانچه شکایتی دارید میتوانید بر اساس مستندات و مدارک یا شهادت شهود، اقدام به شکایت نمایید.

با درود شهود را جرح نموده و بیان دارید شهادت کذب است.
اگر به شما توهین کرده اند میتوانید به اتهام توهین شکایت کنید
به صرف تماس شما و توضیح خواستن مزاحمت محسوب نمی‌گردد.

درود
بر فرض اینکه زوجه هزینه دادرسی را هم پرداخت کرد در نهایت پس از محکومیت هزینه دادرسی با شما می باشد.

اولا- اگر مواردی که بیان کرده اید واقعیت دارد باید در جلسه دادگاه به عنوان رد شهود بیان نمایید . صحبت شما خارج از دادگاه تاثیری در تصمیم دادگاه نخواهد داشت .
ثانیا- اثبات موضوع انتساب شهود به کارمند دفتر خدمات قضایی تاثیری در موضوع شهادت نداشته بلکه تنها اثبات عدم اطلاع شهود از شرایط همسرتان میتواند کمک به جرح شهود نماید .
ثالثا- ارجاع پرونده به دادگاه دارای زمان بندی خاصی نیست .
رابعا- در موضوع مهریه قرار تامین خواسته به دلیل استناد به سند رسمی نیازمند تودیع خسارت احتمالی نبوده و از این رو در سریع ترین زمان ممکن قابل صدور است .