کلاهبرداری اینترنتی به عنوان سابقه برام نمیماند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #62928923

سلام من دانش اموزم و چند ماه پیش کارت بانکم شبیه به حک‌ شدن پول، بودن اطلاع من وارد و برداشته میشد من پولی تو کارت نداشتم کارت رو پدرم برد بانک و کارت رو مسدود کردن الان یک اقا از اون سر کشور از من شکایت کرده و گفته که من ازش کلاهبرداری اینترنتی کردم دادگاه شهرم همه چیرو نوشت و برای دادگاه اون شهر ارسال کرد مبلغ کلاهبرداری ۱ میلیون تومنی فقط میخوام بدونم الان این اتفاق به عنوان سابقه برام نمیمونه من امسال کنکور دارم و دارم خوب پیش میرم مشکلی تو ورود به دانشگاه ایجاد نمیکنه؟
ممنون لطفا لطفا جوابمو بدید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورتی که سن شما زیر ۱۸ سال تمام باشد ورای قطعی کیفری برعلیه شما صادر نشده باشد خیر در سجلد کیفری ثبت نخواهد شد.