آیا طلبکار دیگه میتونه یک چهارم دیگشو طلب یا مسدود کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #62912899

باسلام بنده یک چهارم حقوقم بابت بدهی مهریه کسر میشه آیا طلبکار دیگه میتونه یک چهارم دیگشو طلب یا مسدود کنه؟ تکلیف زن و بچم چی میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتی که حقوق شما کفاف بدهی را ندهد طلبکار دوم میتواند از طریق دیگر یا بعد از اتمام بدهی طلبکار اول اقدام به مطالبه دین خود نماید

خیر
اگر متاهل هستید و زن و بچه دارید فقط تا یک چهارم حقوق قابل توقیف است.
و طلبکار دیگر می‌تواند برای مطالبه طلب از طرق دیگر اقدام کند.