ارسال دادخواست، اظهارنامه به شخص ثالث بابت ملک مشاع توسط یک شریک

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸ #62899333

با سلام، بابت دادخواست یا ارسال اظهارنامه قضایی برای شخص ثالث در ملکی که ۳ دانگ ۳ دانگ با همسرم شریک هستم، آیا الزاما باید دادخواست و اظهارنامه را دو امضائه تنظیم و ارسال کرد؟ یا می‌توانم بنده با ۳ دانگ این کار را کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر نسبت به تمام شش دانگ ملک ادعایی دارید باید هر دو نفر دادخواست را امضا کنید.
اگر می خواهید فقط نسبت به سهم خودتان دادخواست بدهید یک امضا کافی است.

سلام بهتر است مجتمعا با همسرتان اقدام کنید ولب اگر منفردا هم اقدام نمایید اشکالی ندارد

با سلام
خیر الزامی به درج هر دو امضا نیست و اگر دادخواست و اظهارنامه از طرف یک شریک است امضای همان شریک کفایت میکند.

با سلام،اظهارنامه از طرف یکی از شرکا ممکن است اگر دو شریک مشکلی با هم ندارند با هم طرح دعوا کنند.در غیر این فقط نسبت به سهم خودتان میتوانید طرح دعوا و مطالبه اجرت المثل کنید

با سلام
در صورت وجود اختلاف نسبت به تمامیت ملک مزبور، بهتر است اظهارنامه و دادخواست توسط هردو شخص ارسال و تقدیم شود.

سلام ، در صورتیکه نسبت به شش دانگ مشکل حقوقی دارید اظهارنامه و دادخواست از سوی هر دو نفر تنظیم و ارسال گردد .

سلام دادخواست بهتر است توامان ارسال شود ولیکن اظهارنامه با یک امضا کفایت میکند