افت قیمت خودرو چطور تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۹ #62896114

سلام
خودروی بنده ال۹۰ مدل ۸۶ کاملا بیرنگ و در حد بوده از عقب تصادف داشته حال کارشناس میگه افت قیمت بشما بخاطر مدلش تعلق نمیگیره چیکار باید کنم چون فقط ۴۰ میلیون صافکاری نقاشیش خرج داره افت ماشین و چیکار کنم با این اوضاع خودرو

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.افت قیمت با بحث هزینه های وارده جهت بازسازی خودرو به حالت اولیه متفاوت است،در مورد اعاده ی هزینه های بخش دوم که مشکلی نیست اما درمورد هزینه های بخش اول یعنی افت قیمت خودرو،اگر به نظر کارشناس اعتراض دارید میتوانید آن را مطرح نمایید و مجددا بررسی شود.

پرونده به کارشناس متخصص ارجاع ونظر وقیمت نهایی را هم اعلام می کند

سلام
در این مورد اختلاف نظر وجود دارد ولی رویه کلی به خودروهای مدل پایین ازجهت افت قیمت محاسب نمیگردد .

با سلام افت قیمت با جلب نظر کارشناس خواهد بود اما به خودرو های مدل پایین افت قیمت تعلق نخواهد گرفت

با سلام
افت قیمت برای خودروهایی با ۵ مدل آخر تعلق میگیرد و گاها برای خودروهایی که هر چند مدل پایین هستند اما کارکرد آنها بسیار کم و در حد صفر کیلومتر باشد

سلام نظر کارشناس ملاک است لیکن میتوانی اگر کارشناس یکنفره نظر داده می توانی با پرداخت هزینه درخواست هیات کارشناسی را خواستار شوی

سلام با توجه به اینکه نظر کارشناس اهمیت دارد اما دوباره اعتراض بزنید