میگوید چون ۳دانگ سند سرقفلی بنام پدرم میباشد پس باید گواهی پرداخت مالیات بر ارث به محضر تحویل داده شود، چه اقداماتی باید انجام بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #62870293

سلام. پدر بنده ۳ دانگ مغازه ای را در سال ۱۳۶۸ با پرداخت مبلغ سرقفلی ( به قیمت روز آن ) با سند تنظیمی ( اجاره نامه ) با حضور مالک در محضر خریداری نمود و در سال ۱۳۸۲ با وکالتنامه به همراه مبایعه نامه دست نویس سرقفلی را به شریک ۳ دانگ دیگر فروخت ( منافع سرقفلی را به شریکش در ۳ دانگ دیگر واگذار کرد ). شریکش نیز با ارایه مدارک و پرداخت مالیات سرقفلی در اداره مالیات، سرقفلی را بنام خود منتقل کرد اما تنظیم اسناد (اجاره نامه) انرا انجام نداد با فوت پدرم بنده در سال۱۳۸۷، کل ۶ دانگ سرقفلی را از شریک پدرم خریداری نمودم که وقتی برای تنظیم سند به محضر مراجعه کردم چون سند سرقفلی اجاره نامه بنام پدرم بود از بنده گواهی مالیات بر ارث را خواستند وقتی به اداره مالیاتی مربوطه مراجعه کردم و پس از گرفتن استعلامات لازم به بنده گفتند چون در تاریخ فوت پدرم در اداره مالیات چیزی بنام ایشان نیست ما نیز نه تنها مالیاتی از شما نمیگیریم بلکه گواهی مالیات بر ارث نیز به شما نمیتوانیم بدهیم این در حالیست که محضر نیز میگوید چون ۳دانگ سند سرقفلی (اجاره نامه) بنام پدرم میباشد پس باید گواهی پرداخت مالیات بر ارث به محضر تحویل داده شود و الا انتقال ۳ دانگ سرقفلی انجام نمیشود بنده برای رفع این مشگل چه اقداماتی باید انجام بدهم. در ضمن ایا من میتوانم از شریک پدرم شکایت کنم چون ایشان آن مشکل را برای بنده پیش آورده و حالا نیز هیچ هزینه ای را پرداخت نمیکند و بطور کامل خود را از این مشکل کنار کشیده است

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید از طریق اظهارنامه مالیاتی مال مورد نظر (سه دانگ سرقفلی) که به ماترک اضافه می شود تقاضای مفاصای مالیاتی کنید

شما میتوانید با تقدیم اظهارنامه تکمیلی به اداره دارایی ، ۳ دانگ سرقفلی را به ماترک اعلامی افزوده و درخواست احتساب مالیات را بنمایید .