امکان ساخت منزل، دریافت آب، برق و گاز در باغ بدون محصول

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۲ #62844903

۶۲۵ متر زمین باغی دارم و حدودا ۱۰ سال شاید هم بیشتر درختی که محصول بده نداره، فقط چندبار خودم خرمالو یا چند نهال کاشتم چون رسیدگی نکردم نهال مونده و محصول نداره. خودم مستاجرم و ۲ تا بچه دارم و خونه هم ندارم و فقط همین زمین رو دارم که چون راه ماشین رو نداره نمی‌تونم بفروشم. راه ۱متری داره، مجبورم به خاطر وضع زندگی در همون باغ خونه بسازم. آیا با توجه به شرایط زمین که باغ بی‌ثمره بوده و شرایط زندگیم می‌تونم از طریق قانونی مجوز ساخت خونه بگیرم؟ آیا آب و برق و گاز میدن؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اخذ موارد که شما درج کرده‌اید می‌بایست مجوز داشته باشید

با سلام
اگر مساحت باغ از ۱۰۰۰۱ تا ۲۵۰۰۰ متر مربع باشد ؛ از ۲۴ تا ۴۰ متر مربع به تناسب مساحت باغ، مجوز ساخت خانه کارگری دریافت خواهد کرد. اگر مساحت باغ از ۲۵۰۰۱ تا ۵۰۰۰۰ متر مربع باشد ؛ از ۴۰ تا ۸۰ متر مربع به تناسب مساحت باغ، مجوز ساخت خانه کارگری دریافت خواهد کرد.
برای اخذ مجوز ساخت خانه کارگری میتوانید از جهاد سازندگی اقدام بفرمائید

سلام از جهاد کشاورزی پیگیری کنید.

سلام با اخذ مجوز حداکثر یک محل سرایداری به مساحت ۱۲ تا ۲۴ متر می توان احداث کرد

سلام با هماهنگی جهاد کشاورزی امکان ساخت یک اتاق کارگری در حد نگهداری تجهیزات باغبانی را دارید.

با سلام
از جهاد کشاورزی محل وقوع ملک استعلام نمایید هرچند با عنایت به قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تغییر کاربری بعید به نظر می رسد.

سلام این موضوع در صلاحیت و تشخیص شهرداری است از شهرداری مربوطه پیگیری نمایید