بعد از صدور رای چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۲ #62772496

بعد رای دادگاه مبنی به محکوم شدن به تمکین بنده چه اقدامی بکنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمکین کنید در غیر این صورت نفقه ساقط می‌شود

با سلام
متاسفانه اشاره ننموده اید که زوج هستید یا زوجه .
اگر زوج هستید جهت اجرای حکم از طریق اجرای احکام اقدام و در صورت عدم حضور زوجه به منزل مشترک نشوز زوجه به دادگاه محرز و مستحق نفقه نخواهند شد و زوج میتواند به استناد حکم عدم تمکین ،دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه ارایه نماید .
اگر زوجه هستید بایستی در صورت تمایل به زندگی جهت تمکین اقدام نمایید در غیر اینصورت مستحق نفقه و اجرت المثل نخواهید بود

صدور اجراییه حکم از دادگاه صادر کننده رای درخواست شود

شما میتوانید تمکین نکنید اما باید بدانید در این صورت نفقه ای به شما تعلق نخواهد گرفت

سلام
درخواست صدور اجراییه کنید از دادگاه بدوی

سلام و درود، در این مورد زوج می‌تواند درخواست صدور اجراییه کند اما امکان الزام واقعی زوجه به تمکین وجود نخواهد داشت و صرفا وی را از حقوقی‌ محروم و به زوج امتیازاتی‌خواهد داد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

پس از محکومیت زوجه به تمکین ، زوج باید از دادگاه بدوی صادرکننده حکم تقاضای صدور اجرائیه را بنماید .