نسبت دادن الفاظ رکیک و زشت چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۳ #62749606

فحاشی در جلوه ۲۰ نفر حداقل که دریک گروه واتساپی می باشد و به صورت اسکیرین شات تمام مدارک موجود میباشد.
چگونه میتوان از این فرد شکایت کرد و اینکه وی ۱۷ سال دارد و در سلامت کامل میباشد بالغ عاقل و در سلامت کامل میباشد و این الفاز را در گروه کلاسی مدرسه که تمامی دانش اموزان حضور داشته اند گفته است و تمامی مدارک موجود می باشد.
جرم این شخص چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکریت شات واتساپ اماره محسوب میشود نه مدرک اما اگر بتوانید توهین ایشان را اثبات کنید به جریمه ی نقدی محکوم میشوند

سلام
مجازات توهین جزای نقدی یا شلاق است.

توهین جزای نقدی یا شلاق در پی خواهد داشت

مجازات توهین طبق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری جزای نقدی درجه شش است

دارای مجازات شلاق و یا جزای نقدی می باشد

تلویزیون لام..
شما می توانید طی شکوائیه ای علیه نامبرده از طزیق خدمات قضایی جهت طرح در دادسرا مطرح نمائید..
بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی اصلاحی سال ۱۳۹۹
" توهین به افراد از قبیل فحاشی چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات جزای نقدی درجه شش ( جزای نقدی از دو میلیون تومان تا هشت میلیون تومان محکوم خواهد شد..
فاما طبق ماده ۱۰۴ قانون کاهش جرایم تعزیری مصوب ۱۳۹۹.. با توجه به قابلیت گذشت بودن موضوع.. در صورت گذشت شاکی و یا مدعی خصوصی از شکایت خود در هر مرحله ای، تعقیب متهم موقوف و در صورت صدور حکم محکومیت قطعی اجرای حکم موقوف می گردد..
موفق باشید..

توهین در قانون جدید مجازات اسلامی فقط جریمه نقدی دارد و چون متهم زیر سن ۱۸سال است به جزای نقدی از یک تا ده میلیون ریال یا ۶۰تا ۱۸۰ساعت خدمت عمومی رایگان محکوم می شود(ماده ۸۹ قانون مجازات اسلامی)