اگر من وکیل بگیرم و برم دنبال این زمین ها از این زمین ها سهم میبرم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #62700356

سلام چند روز پیش یک آقایی به من پیام دادند که یکسری زمین ورثه ای که مالک آن ______ جد من بوده دست ایشونه و ایشون نگذاشتند که شهرداری زمین ها رو مصادره کنه. میخواستم بدونم الان اگر من وکیل بگیرم و برم دنبال این زمین ها از این زمین ها سهم میبرم یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این زمین ها سهم میبرم یا خیر؟ درستی ادعای خود را ثابت کنید بله
مالکیت به رابطه‌ میان شخص و مال گفته می‌شود که موجب می‌شود سایر افراد نتوانند مال مورد نظر را تصرف کنند
دلایل اثبات مالکیت مانند سند، شاهد یا اماره ید،
همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده یا کسی را که ملک مزبور به او منتقل شده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا اینکه ملک مزبور ازمالک رسمی ارثا به‌او رسیده باشد مالک خواهد شناخت.