نحوه ی اعتراض به اجراییه، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #62599810

سلام
من ضامن یکی شدم که وامش پرداخت نکرده حالا بدون اینکه به من ابلاغ یا اجراییه صادر کنن (داخل سامانه ثنا هیچی نیست) حسابهای من مسدود کردند.
چگونه میشه به درست نبودن ابلاغ اعتراض کرد و حسابم باز کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا می بایست نامه‌ای که بانک به جهت توقیف حساب شما تحویل داده شده را بررسی نمایید و ببینید از اداره ثبت توقیف گردیده و یا از طریق دادگاه و بعد اقدام مقتضی انجام دهید

سلام

مسدود شدن حساب های شما یا
در نتیجه تامین خواسته است که می توانید به قرار اعتراض کنید
یا در نتیجه صدور رای باشد و به شما ابلاغ نشده می توانید با اعلام آن نسبت به حکم تجدیدنظرخواهی یا واخواهی کنید.

با سلام بایستی نحوه و نوع ضمانت و مدرک و سند یا چکی که به بانک سپردید مشخص کنید تا قانونی یا قانونی نبودن اقدامات انسداد حساب معلوم گردد.

با سلام
اگر رسیدگی نشده و رای صادر نشده به احتمال خیلی زیاد قاضی قرار نامین خواسته صادر کرده و قبل از ابلاغ اجرا گردیده
البته قابل اعتراض هست اما با توجه به اینکه شما ضامن شدی دلیلی برای نقض قرار صادره ندارید و در نهایت اگر نتوانید به اصل قضیه ایرادی هم وارد کنید متضامنا با شخص بدهکار اصلی محکوم به پرداخت میشوید