آیا میتوانم حکم عدم تمکین برای خانم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۳ #62583464

سلام
من با خانمم نامزد کردم نزدیک ۳ سال شده، الان بخاطر شرایط بد اقتصادی نتوانستم عروسی بگیرم ، ولی امکان اجاره کردن خانه و شروع زندگی مشترک آمادگی دارم. با توجه به پرداخت نفقه و خرید انواع پوشاک و هزینه های دانشگاه
خانواده خانم از من شکایت کردن که نفقه ندادم و شاهدهای دروغی برام آوردن. منم سندهام رو ارائه دادم که ثابت میکنه نفقه پرداخت شده ، نتیجه این اقدام من تاثیری در عدم تمکین داره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگردوشیزه باشد تمکین نمیدهد

پس از تهیه منزل و اثاث البیت لازم می توانید علیه ایشان دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

اگر نفقه به همسرتان دادین و مدرک هم دارین و منزل هم تهیه کردین میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدین و راهکار دیگه ای که میتونید عدم تمکین ایشون رو راحت تر ثابت کنید این هستش که اظهارنامه براشون تنظیم و ارسال کنید و مدت تعیین کنید هم از نظر زمانی ممکنه زودتر به نتیجه برسید هم این‌که مدرکی مستدل برای طرح دعوا الزام به تمکین میشه

سلام
میتوانید دعوای تمکین طرح کنید،ضمن اینکه مدعی هستید نفقه را نیز پزداخت کرده اید.

با سلام در صورتی که وی از حق حبس خود استفاده میکند نمیتوانید دادخواست تمکین دهید مگر اینکه ازاله بکارت انجام شده باشد.

درود
اگر زوجه باکره است نمی توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید با توجه به اینکه می فرمایید هنوز زندگی مشترک شروع نکرده اید.

درود بر شما، چنانچه ایشان باکره باشند، ممکن است از حق جبس استفاده نمایند، علی‌ای‌حال شما در دادگاه مدارک خود دال بر پرداخت نفقه و تهیه مسکن را ارائه داده و پس از آن دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید.