آیا الان میتوانم مهریه ام را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۶ #62527576

من مهریه ام را بذل کردم اما با زور و تهدید همسرم.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحت شرایطی قابل رجوع است اگر مهریه را بذل یا هبه نموده باشید

با عرض سلام
این موضوع بستگی به متنی دارد که به هنگام بخشش مهریه تنظیم شده است
اگر مهریه را ابرا کرده باشید قابل رجوع نیست
اگر مهریه را بذل کرده و حق رجوع به مابذل را از خود ساقط کرده باشید.قابل رجوع نیست
اگر مهریه را بذل یا هبه نموده باشید تحت شرایطی قابل رجوع است.

باسلام
رجوع از مهریه بستگی به شروط یا متنی دارد که به هنگام بذل اقدام نمودید اگر ابرا باشید یا معوض باشد امکان رجوع نخواهد بود مگر اینکه هبه یا رایگان بذل نموده باشید

سلام
وقت بخیر
نوع کلماتی که در سند استفاده شده تعیین کننده است. مثلا اگر کلمه ابراء استفاده شده باشد قابل برگشت نیست.