خودشون خونه رو فروختن و به ما اطلاع ندادن حالا ما باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #62519027

با سلام
پدر بزرگ من سال ۸۰ فوت شدن و پدربزرگم یک آپارتمان در تهران داره که تا سال ۹۸ مادر بزرگم در آن زندگی میکرد و مادربزرگم سال ۹۹ فوت کردن ولی قبل از اون مادرم سال ۹۵ فوت کرده حالا دایی هام و خالم میگن به مادرما ارث نمی رسیده از خونه

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درد بر شما
به دلیل فوت پدر بزرگ قبل از مادرتان ، مادرمرحمتان قبل از فوت از پدرش ارث برده و این ارث به شما منتقل خواهد شد ولی به دلیل فوت مادر قبل از مادربزرگ، از مادربزرگ ارث نخواهند برد . اگر از اموال پدربزرگ مادری سهم مادرشما به شما پرداخت نشده . سهم الارث قانونی تان را از طریق ارائه دادخواست مطالبه نمایید .

بله دوست عزیز باتوجه به نحوه تقسیم ارث طبق درجات وطبقات سه گانه وهمچنین زمان فوت مادر شما گفته های ایشان صحیح است و به شما تعلق نمی گیرد

بله حرف دایی شنا درست است چون فوت مادر شما قبل مادربزرگ شما بوده است ب شما ارثی نمی رسد.

درود بر شما، در خصوص ارث از مادربزرگ حق با ایشان است، لکن چنانچه مادر مرحومتان شما بعد از وفات پدربزرگتان ارث نبرده باشد، اکنون آنرا میتوانید به عنوان وراث مادر مطالبه نمایید.

با درود از آنجایی که مادر شما زودتر مرحوم شده اند از مادر بزرگ ارث نمی‌برند.
لیکن اگر پدر بزرگ (مادری) شما زودتر از مادرتان فوت شده باشد از ایشان مادر مرحومتان ارث می‌برده و اگر مطالبه نکرده باشند وراث می‌توانند اقدام کنند

بله حرف دایی ها و خاله شما درست است چون مادر شما قبل از فوت پدر بزرگ و مادر بزرگ فوت شده است ارثی به شما تعلق نمی گیرد

با سلام
نظر به فوت مادر شما پیش از مادر بزرگ و وجود فرزندان مادربزرگ ، به نوه ها ارثی نخواهد رسید .