اختفای اثاثیه منزل توسط زوجه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۷ #62460625

با سلام و خدا قوت.
همسر پس از تخلیه منزل استیجاری لوازم منزل را در محلی اختفا نموده و از انتقال آنها به منزل استیجاری جدید خودداری مینمید.
چه کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه جهیزیه را برده ایشان مالک آن میباشد

سلام
در صورتی که اموال مذکور جزو جهازیه زوجه باشد زوج حقی در این خصوص ندارد ولی در صورت داشتن فاکتور و یا دلیل مبنی بر متعلق بودن آن به زوج میتواند دادخواست استرداد اسباب منزل را به دادگاه ارائه نمایید !

سلام .اگر اثاثیه جزو جهیزیه ایشان باشد متعلق به خانم است و شما فقط حق انتفاع از آنها را دارید اما اگر جزو وسایلی است که شما خریداری نموده اید با اثبات آن از طریق فاکتور و ... می توانید علیه ایشان دعوا مطرح نمایید.

با سلام
زوجه مالک جهازیه میباشد و هر گونه تصرفی میتواند در ان داشته باشد و تهیه لوازم زندگی بر عهده ی زوج میباشد
مگر آنکه لوازم یاد شده متعلق به زوج یا دارای فاکتور بنام زوج باشد میتواند مطالبه ان را از زوجه نماید

عرض سلام و ادب
اگر وسایل مزبور جهیزیه ایشان باشد هیچ حقی برای شما در محکمه قابل اثبات نیست.ولی اگر این وسایل از اموال شما محسوب شود می توانید علیه ایشان یا عنوان سرقت یا خیانت در امانت،اقامه شکایت کیفری بنمایید.
پیروز باشید