ناظر بر قیم محجور، چه وظایفی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۶۰۳ #62452505

در موضوع قیمومیت وظایف و اختیارات ناظر بر قیم محجور چیست؟
آیا میتواند مانع کارشکنی قیم شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به کم و کیف و حالات مولی علیه، در برخی موارد تقاضا دارد که دادگاه شخص یا اشخاصی را مامور نظارت بر قیم کند که در چنین مواردی "نظارت استطلاعی" (یعنی محض اطلاع ناظر) کافی نیست؛ بلکه ناظر باید حق مداخله داشته باشد (یعنی نظارت استصوابی).

وظایف و اختیارات ناظر بر قیم محجور : نظارت بر کارهای قیم است وتمامی امور باید به تایید ایشان برسدو
میتواند مانع کارشکنی قیم شود

با توجه به کم و کیف و حالات مولی علیه، در برخی موارد دادگاه، شخص یا اشخاصی را مامور نظارت بر قیم می کند که در چنین مواردی "نظارت استطلاعی" (یعنی محض اطلاع ناظر) کافی نیست؛ بلکه ناظر باید حق مداخله داشته باشد (یعنی نظارت استصوابی).

اگر بین قیم و ناظر و یا قیم ها و ناظرها در چگونگی اداره امور مولی علیه، اختلاف نظر شود دادگاه یا خود راسا حل اختلاف می کند یا نظر ناظر را متبع اعلام می کند و یا شخص ثالثی را به عنوان مرجع حل اختلاف معین می کند (ماده ۶۳ قانون امور حسبی)

انجام کلیه امور باید با تایید و نظارت قیم باشد

سلام . قطعا چنین است و انجام امور مربوط به محجور باید حتما با نظارت ناظر انجام گردد .