آیا از سهم الارث مردی که دو زن دارد برای مهریه به هر دو زن تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۰ #62426705

سلام عرض ادب خدا قوت
همسر بنده ۱۲ سال هست با خانم اولش مشکل داشته و اصلا حتی او را ندیده و ۱۰ سال هم هست که با من ازدواج کرده و صاحب فرزند هم هستیم و هر بار تلاش کرد تا زن اول را طلاق بدهد او سنگ سنگین مینداخت جلوی پایش و من حدس میزدم منتظر هست تا پدر همسرم فوت کند .. حالا پدر شوهرم فوت شدن و زن اول شکایت کرده برای سهم الارث همسرم ضمن اینکه همسر بنده هیچ چیزی به نامش نیست وآن زن برای منزل پدری جهت سهم الارث اقدام کرده حالا دو مسئله :۱ من هم میتوانم اقدام کنم تا همه رو به او ندهند ۲ نمیتوان مستثنیات دین ثابتش کرد لیکن همسرم چیزی به نامش ندارد ... ضمنا مبلغ سهم اندازه مهریه زن اول میباشد
خیلی نیاز دارم تا کمک کنید چون تمام امید ما همین مبلغ بود که بتونیم از شر مستاجری رها شویم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سهم الارث جزمستثنیات دین نیست. شماهم میتوانیدحقوق مالی خودرامطالبه کنیدولی اگربابت مهریه همسراول توقیف شده وبه میزان مهریه وطلب وی باشدشمانمیتوانیدتوقیف کنید

سلام
شما نیز می‌توانید اقدام به مطالبه مهریه از محل قدرالسهم نمایید و در خصوص اعلام مستثنیات دین بودن نیز امکان اعلام م اتب را دارید

اولا شما هم میتونید مطالبه کنید، ثانیا سهم الارث جزو مستثنیات دین نیست

با سلام
شما هم می توانید اقدام فرمائید مستثنیات دین به اثبات برسد .

درود
هر دو‌ امکان اقدام قانونی دارید و هرکدام زودتر مطالبه و‌توقیف نمایید در دریافت مقدم خواهید بود .‌

شما هم مهریه خود را مطالبه نمایید .

سلام
هرکدام که زودتر اقدام به توقیف کنند مقدم برای وصول مهریه هستند
اثبات مستثنیات دین کار مشکلی ست وبراحتی ممکن نیست.