درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی چگونه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۴ #62387757

برای اجرای مهریه درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مهریه رو کردم ولی موافقت نشده و برگشت خورده
مهریه ام به نرخ روز ۸۰۰ میلیون تومنه.
الان باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید هزینه دادرسی را بپردازید والا برای دعوی شما قرار رد صادر خواهد شد .

باسلام به چه دلیل اعسار رد شده است اگه مالی از شما معرفی گردد و برای دادگاه محضر شود توانایی پرداخت دارید دعوای اعسار رد خواهد شد

سلام هر دادخواستی هزینه دادرسی دارد فلذا اگر توانایی پرداخت نداشتید میبایست به همراه دو شاهد مرد در دادگاه حاضر میشدید و معسر بودن خود را اثبات میکردید اما در حال حاضر شما معسر شناخته نشدید و میبایست هزینه دادرسی را پرداخت نمایید تا قاضی وارد ماهیت خواسته یعنی مهریه بشود.

باسلام
در صورت مهلت برای تجدید نظر اقدام نمایید
در غیر اینصورت باید پرداخت نمایید وگرنه رد خواهد شد

در صورت رد درخواست اعسار باید هزینه دادرسی را بپردازید والا برای دعوی شما قرار رد صادر خواهد شد .