اگر زوجه در دادگاه تمکین، اعلام کند برمیگردد به شرط دادن مهریه، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۲۵ #62369082

سلام و وقت اساتید بخیر.
خانم اینجانب مهریه خود را به اجرا گذاشته و تمام اموال و خودرو توقیف نموده است. دادخواست تمکین دادم. زمزمه هایی شنیدم.
که احتمالآ خانم اینجانب در روز دادگاه بگوید که به منزل برمیگردم. با شرط اینکه مهریه ام رو هم میخواهم. حال چنین موردی در دادگاه ها پیش اومده؟
و سوال اینکه در این شرایط تصمیم قاضی معمولا چیست؟
و سوال دوم اینکه در این شرایط من چگونه عمل و تصمیم بگیرم؟
( البته فکر کنم هیچ مردی قبول نکنه که هم مهریه بده و هم همسرش تو خونش زندگی کنه ).

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز اگر همسر شما باکره باشند میتوانند با توجه به حق حبس خود تا رمان دریافت مهریه تمکین نکنند اما اگر ایشان باکره نباشند باید نمکین کنند و نمیتوانند شرطی برای شما بگذارند در صورت عدم تمکین ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان اعلق نمیگیرد اما در خصوص مهریه حق قانونی ایشان بوده و زوج در هر زمانی که زوجه درخواست کند باید مهریه ایشان را بپردازد و سخن شما کاملا خلاف خق شرعی و قانونی زوجه میباشد.

با سلام - چنانچه همسر شما باکره باشد می تواند از قانون حبس استفاده نماید وشرط کند ولی در غیر اینصورت نمیتواند این شرط را بگذارد .

با سلام
با رابطه زناشویی حق حبس ساقط خواهد شد و زوجه ملزم به تمکین خواهد بود.
مهریه حق زوجه است

سلام
اگر ایشان باکره باشد می تواند از حق حبس خود استفاده نماید در غیر اینصورت نمی تواند آمدن خود به خانه را مشروط به دادن مهریه کند. اگر نیاید ناشزه می شود و نفقه تعلق نمی گیرد و مهریه سرجای خودش باقی است.
اما اینکه فرمودید هیچ مردی قبول نمی کند.... نفقه شرعا و قانون بر عهده مرد است و باید بدهد و باید با این امر کنار آمد و ایشان حقشان را طلب می کنند اگرچه موجب کدورت می شود.

با سلام
حق حبس ناشی از دریافت مهریه منوط به عدم برقراری حتی یک بار رابطه زناشویی میباشد در غیر این صورت حق حبس ساقط خواهد شد وهمسر شما ملزم به تمکین خواهد شد.