اگر ادرس قید شده مورد وکالت مبهم و مربوط به ملک دیگری باشد؛ آیا وکالتنامه معتبر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۲ #62284614

یک وکالتنامه عادی که البته اصل ان مورد تایید دادگاه قرار گرفته است در مورد واگذاری یک قطعه زمین است. این زمین فاقد پلاک ثبتی است و ادرس ملک نیز مبهم و مربوط به این زمین نیست. به این شرح که ادرس واقعی کوچه پنج و دومین قطعه واقع در فرعی سوم است اما ادرس نوشته شده روی وکالت کوچه پنج، نبش سه راه، سمت چپ قید شده است. در این کوچه چندین سه راه وجود دارد و در وکالتنامه مشخصات بیشتری از زمین همچون مساحت ان ذکر نشده است. وکالت دهنده مدعی است که در مورد زمین خودش وکالت نداده است و منظور وی زمینی دیگر در همین محدوده است که البته متعلق به غیر است.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت نامه مزبور باطل است

با سلام
وکالتنامه معتبر نمی باشد

سلام وکالت مزبور باطل است.

درود:وکالت فاقد اعتبار است۱.ملک غیر است۲.وکالت رسمی نیست وعادی است۳.محل دقیق ملک معلوم نیست عینی نمی باشد.

سلام
با توجه به آنچه بیان شده ، وکالتنامه معتبر نمی باشد .

درود
خیر وکالتنامه چون در خصوص ملک غیر است و از طرف شخصی داده شده که سمت ندارد بنابراین باطل است.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است وکالت فاقد اعتبار است جهت اظهارنظر دقیق تر نیازمند بررسی مستندات است