فیش حقوقی به عنوان وثیقه پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۴ #62259106

سلام لطفا تا انتها بخونید 🙏🏻 در مورد جرم خیانت در امانت و تخریب عمدی که قاضی هشتاد میلیون قرار صادر کرده ( نوع قرار رو بطور دقیق اطلاعی ندارم اما قاضی در همان ابتدا از متهم سوال کرده که ایا سندی و یا چیز دیگه ای داری که بزاری یا خیر متهم ‌پاسخ منفی داده سپس قاضی سه روز تحت نظر و سپس زندان رو در پرونده نوشته) خلاصه ،متهم بازداشت شده و سپس رد مال هم به صورت کامل انجام شده و پس از رضایت شاکی و فیش حقوقی که قرار داده شده متهم ازاد هست ، سوال این هست اگر پس از ابلاغیه از سوی دادگاه متهم در دادگاه حاضر نشه مبلغی که از فیش حقوقی کم میشه اون ۸۰میلیون هست یا ان مبلغی که به عنوان جنبه ی عمومی جرم تعیین میشه؟چون فکر میکنم با توجه به رد مال و رضایت شاکی جنبه خصوصی پرونده مختومه هست

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز ابلاغیه که از سوی داد گاه صادر میشه برای متهم تادرداد گاه حاضربشه به منزله روند رسیدگی به پروندست نه اینکه اگر حضور پیدا نکرد از فش حقوقی کم بشه زمانی این کا رصورت میگیره که پرونده منجر به حکم وقطعی بشه ومتهم از اجرای حکم سرباز بزنه . همچنین وقتی رد مال صورت گرفته دیگر نیازی به کم کردن همان مبلغ نیست فقط جنبه عمومی پرونده میمونه