آیا با گذشت چند سال و تورم شدید به این مطالبات افزایشی تعلق می گیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۰ #62239391

با سلام . بنده و چند نفر کارگر دیگر در سال ۹۶ از یک شرکت در اصفهان اخراج شدیم و بعد از پیگیری در همان سال مبالغ سنوات وحقوق معوقه در اداره کار مشخص و و بعد از شکایت به کارفرما ابلاغ گردید. ولی تا این تاریخ ۹۹/۸ کارفرما هر بار به دلایلی از پرداخت ان امتناع کرده و مطالبات را پرداخت نمی کند

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله حقوق پرداختی شما شامل خسارت تاخیر تادیه می‌شود و میتوانید برای این امر دادخواست دهید.

بله پرداختی شما مشمول خسارت تاخیر تادیه است

براساس زمان محکومیت پرداخت خواهدشد لیکن شما مجاز هستید دادخواستی هم بابت تاخیر در پرداخت تقدیم دادگاه کنید

باید بر اساس رای صادره مجددا اقدام به ارایه دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه اقدام نمایید

مطالبات شما در قالب رای صادره وصول میشود ولی میتوانید دادخواستی مجزا به خواسته مطالبه خسارت تاخیر از زمان صدور اجرائیه لغایت زمان دریافت مطالباتتان مطرح کنید .

سلام
مطالبات با توجه به شکایت در همان سال مثلا ۹۶ محاسبه میگردد