این ضرر هایی که تا الان به من وارد شده رو میتوانم ادعا کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #62223645

با سلام
تیر ماه سال ۹۸ قراردادی کاری با قالبسازی بستم برای ساخت قالب به مبلغ ۱۸ میلیون، میبایستی بعد از دو ماه قالب به اتمام برسد و تحویل اینجانب شود در صورت تاخیر، به ازای هر روز تاخیر ۵۰ هزار تومان جریمه باید از سوی ایشان به من پرداخت شود. بنده به تعهد مالی خودم حتی بیشتر. بنا به نظر خود استاد کار یک سوم زمان امضای قرارداد یک سوم در حین این دو ماه و یک سوم زمان تست قالب
اینجانب بدون دریافت قالب ۱۵ میلیون پول دادم.
تا الان حدود ۹ ماه از زمان عقد قرارداد گذشته.
سوال من اینه که
چطوری میتونم به حقم برسم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر قراداد تنظیمی میتوانید نسبت به دریافت خسارات وارده اقدام نمایید . باید در یکی از دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت را مطرح کنید تا در دادگاه مورد رسیدگی قرار گیرد .

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دعوی مطالبه خسارت ناشی از عدم انجام تعهد یعنی تحویل به موقع قالب های موضوع قرارداد تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال و با دعوت از طرفین رسیدگی شود

با سلام
رابطه کارفرمایی و پیمانکاری است
بدوا تامین دلیل نموده و سپس در دادگاه یا شورای حل اختلاف اقامه دعوی نمائید