یکی از برادران میخواهد سهم خود را جدا کند و سهم خود را شش دانگ به نام خود بزند؛ چه اقداماتی باید انجام دهیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰ #62191404

با سلام و ادب .زمین بمساحت ۲۴۸۰ متر مربع در ارث ۴ برادر و ۴ خواهر و همچنین ۱/۵ دانگ آن برای شخص ثالث می‌باشد.
یکی از برادران میخواهد سهم خود را جدا کند و به عبارتی مفروز شود و سهم خود را شش دانگ به نام خود بزند؟
۱- چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
۲-چقدر هزینه دارد؟
۳-آیا رضایت بقیه وراث و آن شخص ثالث را میخواهد؟
حدود سهم را چه کسی مشخص میکند؟
با سپاس

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا می بایست به اداره ثبت محل رفته و تقاضای افراز ملک را نمایند در صورت تایید قابلیت افراز نقشه بردار به محل ملک �سال میگردد و الا در صورت عدم افراز می‌بایست از طریق دادگاه دادخواست تقسیم و فروش ماترک را مطرح نمایید

سلام
متقاضی افراز باید تقاضای خود را به اداره ثبت اسناد محل تقدیم کند. نقشه تهیه شده و بازدیدی توسط نماینده ثبت و نقشه بردار با دعوت از کلیه مالکان مشاعی صورت گرفته، پس از انجام یک سلسله استعلام، چنانچه مانعی نباشد، افراز خواهد شد. این کار نیازمند صرف هزینه های تهیه نقشه، پیاده کردن نقشه و غیره بوده و در صورتی که بخواهید توسط وکیل انجام شود، بر اساس تعرفه یا توافق امکانپذیر است.

اگر ملک قابل تفکیک و افراز باشد میتوانید از طریق قانونی اقدام نمایید

درصورتیکه ملک سند رسمی دارد، بدوا باید از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک اقدام واگر ملک سند عادی دارد نیاز به طرح دادخواست می باشد.

باید دید آیا قابل افراز هست یا خیر اگر قابل افراز باشد و انحصار وراثت انجام شده باشد بله میتواند و اما پاسخ به سوالات شما همه بستگی به شرایط ملک و محل آن و نوع کاربری آن و ... میباشد
موفق باشید

درود. پرسشهایتان متعدد و البته مرتبط می باشند.
بایستی با درنظر گرفتن گواهی حصر وراثت درخوایت افراز نسبت به سهم و اقدامات مربوط به ثبت اسناد و املاک داشت.
بهتر است اخذ مشاوره داشته باشید.

با سلام
اگر ملک مورد نظر قابل تفکیک و افراز باشد و تقسیم نامه ای در دست باشد میتوانید اقدام به این امر نموده و سند جداگانه ای نسبت به سهم خویش نماید اما اگر قابل تقسیم و افراز نباشد چاره ای جز اقدام قانونی نخواهد داشت