آیا آنها به عنوان حداکثر سهامداران می توانند صورتجلسه را باطل کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #62161330

سلام
طی صورتجلسه تصویبی در سال ۹۲ بین شرکا که سه نفریم کلیه سهام شرکت سهامی خاص تولید گچ به اینجانب واگذار گردیده که چک کل مبلغش را بدون تاریخ داده ام تا مراحل قانونی آن انجام شود که تاکنون انجام نشده کوچک وصول نگردیده واکنون دونفر دیگر پشیمان شده اند و می گویند صورتجلسه را باطل کنیم که من چون هزینه کرده ام و متضرر میشوم قبول نکردم
من چه می توانم بکنم؟ممنونم از محبتتان

مشاوره حقوقی انتقال سهام شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه سهام واگذار شده باشد، قابل مطالبه و عدول نخواهد بود.

درود
قابل ابطال نیست واگذاری سهام.

اگر سهام خود را طی سندی به شما واگذار کردند دیگر نمی توانند از آن عدول کنند