شوهر میخواهد طلاقم دهد،آیا من میتوانم مهریه ام را کامل بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۹ #62135957

شوهر من مدتی است که گفته منو نمیخاد قصد طلاق بنده را دارد و اجبار کرده که طلاق توافقی باشد ولی من قبول نکردم، ۱۵ساله ازدواج کردیم و دو فرزند پسر هم داریم به هیچ قیمتی هم نظرش عوض نمیشه، نزدیک دو ماه است که تمکین در مسایل زناشویی ندارد، من میتونم در دادگاه این مورد را مطرح کنم، میتونم مهریه ی کامل بگیرم، دادگاه میتونه ایشون را مجبور کند، نظرش عوض کنه و برگرده به زندگیش من هیچ مشکلی ندارم، کاملا خودشون تایید کردن که تمام تمکین های مربوطه را هم انجام میدم.
چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با مرد است. شما کار زیادی نمی توانید بکنید. اگر مرد بی دبیل بخواهد زن را طلاق دهد باید علاوه بر پرداخت مهریه نفقه اجرت المثل نصف دارایی که در زمان زندگی مشترک به دست اورده به زن بدهد. علت اصرار ایشان به طلاق توافقی این مورد است.

مهریه کامل به شما تعلق خواهد گرفت .
هرچند شوهر می تواند شما راطلاق دهد ولی باید تمام حق و حقوق قانونی شما را پرداخت کند . لذا تجربه ثابت کرده که اکثر شوهرها ازطلاق منصرف می شوند

باسلام
شما کارخاصی نمیخواد انجام بدین اگه زندگیتان را دوست دارید (راضی به طلاق توافقی نشید)
در هر حال حق طلاق بازوج است اما درصورتیکه زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد باید تمام حقوق مالی زوج را پرداخت کند مهریه.اجرت المثل.نصف دارایی بدست آمده بعد از ازدواج.نفقه
شمادرهرحال میتوانید مهریه خودرا کامل دریافت کنید و هیچ مشکلی هم ندارید