میتونم ازش شکایت کنم بابت نداشتن گرمایشی که قبلا قولش رو داده بود که حداقل پول اجاره ماههای باقیمانده رو کمتر ازم بگیره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۸ #62126144

باسلام، من مستاجر هستم توی اجاره نامه نوشته شده خانه وسایل گرمایشی و سرمایشی داره منتها گرمایشی نداشت موقع تحویل
قرار شد قبل شروع سرما براش شوفاژ بیاره که نیاورد، البته قول رو زبانی گفت توی اجاره نامه قید نشد ولی توی اجاره نامه نوشته خانه وسایل گرمایشی دارد پای اجاره نامه رو هم همون موقع ثبت توی بنگاه امضا کردم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید الزام ایشان به سیستم گرمایش را از دادگاه تقاضا کنید.

با سلام
اجاره در قرارداد قابل تغییر نیست مگر با توافق طرفین در مورد نصب گرمایشی باید طرح دعوی شود .‌

الزام به ایفای تعهد می توانید دادخواست دهید

میتوانید الزام به ایفای تعهدات نمایید. بر مبلغ اجاره تاثیری ندارد مگر اینکه این موضوع در اجاره نامه قید شده باشد

سلام
اگر مستلزم مشقت شما گردیده می توانید اقدام به فسخ نمایید یا دادخواست الزام به ایفا تعهد را تقدیم نمایید

درود بر شما، مطابق فرض سوال در خصوص کسر یا عدم پرداخت اجاره‌بها نمیتوانید اقدامی نمایید، لکن میتوانید به طرفیت ایشان دادخواستی مبنی بر الزام به ایفای تعهدات قراردادی به استناد اجاره‌نامه مطرح کنید.

شما نمی توانید به این بهانه از پرداخت اجاره خوداری نمایید ولی می توانید ایشان را الزام به نصب سیستم گرمایشی کنید.