شوهرم راضی به طلاق توافقی نمیشه میگه زمین را بده به من تا بیام امضا کنم، چکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۵ #62067252

سلام من طلاق توافقی میخواستم بگیرم شوهرم راضی نمیشه میگه زمینی که به نامته بده به من تا بیام امضا کنم من چکار باید انجام بدم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر خواهان طلاق هستید بهتر است توافق کنید بستگی به تصمیم شما دارد.
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
چنانجه از نامش پیداشت این طلاق باید هر دو طرف تراضی نمایند و برای این رضایت بایستی شما تاوان دهید حال با گذشت از مهریه یا زمینی که مد نظر زوج است .

سلام.طلاق علی القاعده اختیاری است که اولا به مرد داده شده اما این موضوع نافی این نیست که زن نتواند طلاق بگیردفقط زن باید برابر ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی به نفع خود دلایلی اقامه کند که عسر وحرج او را نشان دهد.در نتیجه طلاق توافقی بدون رضایت مرد میسر نیست.اما با توجه به شرایط گفته شده در صورتیکه دارید با رای دادگاه می توانید حکم به طلاق بگیرید

اگر قصد گرفتن مهریه را ندارید،میتوانید خودتان دادخواست طلاق را ثبت نمایید و در نهایت با گذشت مهریه طلاق بگیرید.
در غیر اینصورت در صورت وجود شرایط عسر و حرج یا عدم پرداخت نفقه از جانب همسرتان میتوانید ضمن درخواست طلاق،مهریه خود را نیز مطالبه بفرمایید

اگر قصد گرفتن مهریه را ندارید،میتوانید خودتان دادخواست طلاق را ثبت نمایید و در نهایت با گذشت مهریه طلاق بگیرید.
در غیر اینصورت در صورت وجود شرایط عسر و حرج یا عدم پرداخت نفقه از جانب همسرتان میتوانید ضمن درخواست طلاق،مهریه خود را نیز مطالبه بفرمایید