آیا اینکارشون باعث لغو شدن حضانت میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۳ #62046557

سلام اگه خسته نباشید اگه خانمم له تعداد دفعات زیاد مانع ملاقات با فرزندم بشود چه مجازاتی دارد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سبب سلب حضانت نخواهد شد و با شکایت شما ایشان محکوم و مطابق قانون مجازاتی برایشان درنظر گرفته خواهد شد

خیر باعث لغو حضانت نمیشود و صرفا مجازات دارو

سلام
عمل ایشان موجب سلب حق حضانت نمی شود. اما همان گونه که جناب رضایی ابهری فرمودند، مرتکب مستوجب مجازات خواهند بود.

برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات محکوم خواهد شد

با سلام

باتوجه به نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه اگر مادر از ملاقات طفل با پدرش ممانعت کند، صرف این کار موجب شمول مادۀ ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی بر عمل مادر نمی گردد. و ممکن است مشمول مقررات دیگری قرار گیرد. رویه قضائی در کشور نیز ممانعت والدین را مشمول ماده ۶۳۲ ندانسته و مجازات نمی نمایند و مجازات ماده ۶۳۲ را منصرف از والدین اعلام نموده است.

لیکن طبق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱
هرگاه مسوول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی ‌ حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شود.
بله امکان سلب حضانت وجود دارد.

با سلام
مطابق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده: «هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.»و اما ایجاد مانع ملاقات فرزند با شما به تنهایی باعث لغو حضانت نمیشود.