اثبات تمکن مالی چطور است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #62039543

سلام وقت بخیر
شوهرم در ابان ماه ۹۸ یک روز بعد از بیرون کردن من از منزل ۳ دانگ خودرو سنگین خود را به برادرش انتقال داده و پولی بینشون رد و بدل نشده و گفته من ماهیانه ۱۸۰۰ حقوق دارم در صورتی که اگر شوهرم راننده کسی دیگه هم بود ماهیانه ۶ میلیون در امد داره من ۳ دانگ خونه دارم و هنوز اجرا نذاشتم چطور ثابت کنم حقوق راننده حداقل ماهی ۶ میلیون هست و انتقال ماشین میتونه تاثیر بذاره و اگر شاهد ببرم که ماشین مال خودش بوده و چند راننده دیگه شهادت بدن که حقوق راننده این مبلغ نیست میتونم اعسارشو د کنم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما تحت هر عنوان میتوانید نسبت به معرفی اموال منقول و یا غیر منقول نسبت به رد اعسار ایشان اقدام نمایید و در صورت داشتن خانه میتوانید از طریق ثبت اسناد نسبت به توقیف آن اقدام نمایید !

سلام
اگر مستنداتی دال بر توانایی پرداخت همسرتان در دست دارید میتوانید با معرفی و شهادت دو شاهد مرد اثبات نمایید.