آیا میتونم پولی که در اسفند ۹۸ قرض دادم را از راه قانونی پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۸ #62027959

باسلام وقت بخیر،در اسفند ۹۸،به عموی خودم، مبلغ ۲۵میلیون تومن قرض دادم،چون بدهکار بود به کسی و حکم جلب داشتن تا دستگیرش کنن، بنده مجبور شدم ۲۵میلیون تومن قرض بدم،الان میگه نمیخاد پس بده،منو جددی هم نمیگیره چون ۱۵ سال کوچیکترم ازشون، هیچ رسیدی هم بابت این پول از ایشون ندارم، فقط شخصا به حساب همسرشون این پول رو واریز کردم، و فیش واریزی رو دارم هنوزم، آیا میتونم از راه قانون از ایشون پولمو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نب توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد وجه را اقدام نمایید.

شما میتوانید برعلیه ایشان شکایت کنی منتها چون چک یا سفته ومدرکی ندارید یا باید همسرش را بعنوان شاهد به دادگاه بکشی البته اگر زن عمو با اختیار خودش نیامد نمیشه اورا مجبور کردکه بعنوان شاهد دردادگاه حاضرشودوتنهاراه باقی مانده شما ازطریق تمسک به قاعده فقهی البینته علی المهدی والیمین علی من انکر است که بار اول
دادگاه قسم را به ایشان احاله می کند وچنانچه سوگند یادکند که بدهکار نیست و منکر بدهی شد بری الذمه میشود و چنانچه سوگند نخورد .طبق همین قاعده قسم را بشما محول خواهدنمود وشماهم باید قسم یاد کنیدکه ایشان ابن مبلغ را بدهکار استبعداز سوگندشما دادگاه عمویت رامحکوم خواهد کرد .در هرحال این قاعده ذرمواردی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که خواهان مدرکی نداشته باشد وطبق قاعده فقهی مذکور که در قانون مدنی هم اقتباس شده است باراول قسم به ایشان محول می‌شود ودر صورت انکار قسم به شما احاله میگردد ودادگاه متناسب باقاعده فقهی نامبرده تصمیم متناسب خواهد گرفت

سلام. چون پول را به حساب همسر ایشان واریز کردید علیه همسر ایشان دادخواست مطالبه در دادگاه بدهید. اگر قبل از دادخواست یک اظهارنامه هم مبنی بر پرداخت پول به ایشان را از طریق دفاتر قضایی برای وی بفرستید، خوب است

با سلام
چون واریز پول به حساب همسر ایشان بوده .شما میتوانید به استناد فیش واریزی علیه همسر عموی خود دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .
موفق باشید

دادخواست استرداد وجه واریزی را از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه تقدیم کنید.

به مهر
بله می توانید اما می بایست علیه همسر ایشان طرح دعوا کنید .
پیشنهاد می گردد قبل از طرح دعوی اظهارنامه دهید که جدیت شما را در مطالبه متوجه شوند و در صورت نپرداختن از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید.

با سلام
چون به سن قانونی نرسیده اید میتوانید از پدر و در صورت فوت پدر از مادر خود یا در صورت داشتن قیم ، قیم شما اقامه دعوی نمووده و احقاق حق شما را تقاضا نماید