آیا شکواییه مذکور صحیح است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۸ #61971673

سلام و ارادت
من صاحب یک زمین کشاورزی هستم که همسایگان با تخلیه نخالیه ساختمانی، احداث بخشی از ساختمان و نیز شخم بدون اجازه بخشی از زمین اینجانبان را متصرف شده اند.همچنین چند روز پیش که برای رفع تصرف و شخم آن بخش اقدام کرده بودم با تجمع م مقاومت مانع فعالیت من شدند. اکنون یک شکوائیه آماده کرده ام جهت پیگیری لطفا صحت آن را بررسی و راهنمایی اصلاحی و تکمیلی بفرمایید
موضوع: تصرف عدوانی، تصرف مجدد، مزاحمت و ممانعت از حق
ریاست محترم دادسرای …
با سلام
احتراما به استحضار عالی می‌رساند؛ اینجانبان مالک و متصرف یک قطعه زمین مزروعی دارای پلاک ثبتی -----بخش ۹ ثبت اصفهان به مساحت ۹۷۵۰ متر واقع در فلاورجان روستای کارویه می باشم متشکی عنه بدون اخذ مجوز از اینجانبان عدوانا مساحت تقریبی ۶۰۰ متر مربع آن را تصرف نموده و با وصف مراجعات مکرر از رفع تصرف عدوانی خود و تحویل آن به اینجانب امتناع می نماید. لازم به توضیح است از این عرصه تصرفی قبلا دارای سابقه تخلف به نام یکی از خواندگان( آقای -----------------) بوده که پس از جری تشریفات قانونی به استناد احکام قضایی پرونده کلاسه -----------------------شعبه ۳ دادگاه عمومی حقوقی دادگستری شهرستان فلاورجان محکومیت حاصل و نهایتا در مورخ‌های … از ید مشارالیه خلع-ید و در تملک مالکان قرار گرفته که مشتکی‌عنه بدون توجه به احکام قضایی مجددا بخشی از عرصه خلع یدی را به تصرف عدوانی خویش در آورده است.
لذا با توجه به مواد ۳۰۸ و ۳۱۱ قانون مدنی و مواد ۶۹۰و ۶۹۳ قانون مجازات اسلامی تعزیرات و مجازات های بازدارنده تقاضای رسیدگی و به استناد تبصره ۱و ۲ ماده مذکور درخواست تعقیب کیفری متوقف ماندن عملیات متجاوزانه نیز رفع تصرف عدوانی ، قلع و قمع بنا ی بدون مجوز خوانده ، رفع آثار تجاوز،اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ ۱/۱/۹۷ لغایت صدور حکم به انضمام کلیه خسارات قانونی از جمله هزینه دادرسی و حق الزحمه کارشناس و تاخیر و تادیه را از محضر عالی متمنی می‌باشد.
.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت شما با موضوع تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق صحیح است لاکن برای اجرت المثل باید دادخواست مطالبه آن را مطرح کنید

طرح شکایت به درستی واقع شده، امکان دادخواست مطالبه اجرت المثل وجود دارد

با سلام
شکایت درست طرح شده است .
مطالبه اجرت المثل از طریق دادخواست حقوقی امکان مطالبه دارد .

درود
مطالبه اجرت المثل دادخواست حقوقی لازم دارد.

شکایت صحیحا داده شده اما در مورد اجرت المثل باید دادخواست حقوقی بدین

شکایت صحیح است اما در خصوص اجرت المثل باید دادخواست مطرح کنید