مجازات شخص نظامی در برابر عدم انجام دستور قاضی چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۶۴ #61887503

سلام وقت بخیر
شوهرم تمکن مالی دارد اما از پرداخت پیش قسط امتناع میکند حکم جلب سیار با حکم ورود به محل اختفا رو گرفتم دیشب برای جلبش تماس گرفتم ۱۱۰ مامور گشت بفرستن و گفتن اسم مجلوب چیه اسمشو گفتم و بعد گفتن میایم دوباره تماس گرفتن گفتن نیم ساعت دیگه میایم و یک ساعت منو زیر بارون نگه داشتن وقتی اومدن گفتن از ساعت ۷ گذشته نمیتونیم بگیریمش هر چی اصرار گفتم ارایشگاه یه محل عمومیه ربطی نداره باید بگیریدش گفتن نه نمیشه فقط اومدن جلوی ارایشگاه وایسادن شوهرم فهمید جلبشو دارم و رفتن و غرور منو مقابل اون همه مرد از بین بردن شوهرمم فراری دادن چون رییس کلانتری باهاشون اشناست از طرفی با رئیس کلانتری تماس گرفتم میگم شکایت میکنم میگه بکن تو امضا منو نداشتی قاضی هم غلط کرده گفته امضای منو نمیخواد شوهرمو که فراری دادن و مطلع شد از حکم جلب هیچ از اون طرف وکیلم و قاضی صادر کننده عصبانی هستن و میگن مامور رو ولش نکن بیچارش کنیم میخوام بدونم فقط باید به قاضی اطلاع بدم یا جایی دیگه هم باید شکایت کنم و چه حکمی برای مامور میبرن
داخل حکم هم ثبت شده به کلیه نیروهای انتظامی و ضابطین قضایی ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، توصیه می گردد جهت پیگیری تخلف مامور خاطی به بازرسی و حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی مراجعه کنید؛ هم چنین اقدام وی دارای جنبه ی مجرمانه ‌بوده که با ارایه ی مدارک و شواهد امکان شکایت در دادگاه کیفری وجود خواهد داشت؛ آرزوی بهروزی.

می توانید از مامور شکایت نمایید

سلام و درود
در صورت اثبات عمل مجرمانه و مجازات در پی دارد
هم میتوانید شکایت خود را از طریق مراجع قانونی ارائه دهید و هم اعلام‌به بازرسی ناجا به شماره ۱۹۷
موفق و موید باشید

با درود
عمل ایشان واجد وصف مجرمانه است.
میتوانید با ارشاد وکیل خود پیگیری نمایید.

استنکاف از دستور قاضی موجب انفصال از خدمت میگردد
از طریق دفاتر خدمات قضایی و دادسرای نظام و ستاد فرماندهی بازرسی ناجا پیگیری کنید

درود
تعلیق از کار وحبس درپی خواهد داشت

سلام
امتناع از انجام وظایف و دستور قاضی در صورت اثبات موجب تعلیق از خدمت و حبس در پی دارد.و می توانید علیه مامور طرح دعوی کنبد .