بدون مدرک حضانت میتونه نفقه بچه رو بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۵ #61858927

با سلام و عرض ادب خدمت شما
اگه زوجه بدون اجازه طفل رو با خودش به یه شهر دیگه ببره و حتی اجازه نده پدر با طفل ملاقات کنه یا حرف بزنه چند بارم با مامور بری در خونه پدر زوجه بازم امتناع کنن، بدون مدرک حضانت می‌تونه نفقه بچه رو بگیره؟
شورای حل اختلاف رای صادر کرده بنده هم پرداخت می‌کردم قبل از رای و حتی دادخواست، اما الان قصد دارم پرداخت نکنم چیزی چون اجازه ندادن ۶ ماهه حتی بدونم زندس یا مرده، اگه تجدید نظرخواهی بدم چه دلیلی بیارم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، عدم ملاقات نافی پرداخت نفقه نخواهد بود، شما نفقه را بپردازید، اگر ایشان از ملاقات خودداری کنند، میتوانید قانونی اقدام کنید.

درود
امتناع از ملاقات نفقه فرزند را ساقط نمی کند در هر حال باید پرداخت کنید.

با درود
شما مکلف به پرداخت نفقه هستید، اگر از ملاقات ذی نفعان با طفل جلوگیری میکند میتوانید دستور موقت بخواهید و اگر ممانعت کنند از ملاقات، مجرم شناخته خواهند شد.

سلام شما میتوانید دادخواست ملاقات فرزند را بدهید و درضمن آن دستور موقت بخواهید و نفقه فرزند نیز باید در هرصورت پرداخت گردد.