حکم رو برده به تامین اجتماعی و نامه زدن که پول دو سال رو بدید تا در سابقه درج کنیم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۶ #61847770

برادرم چند سال پیش در بنیاد شهید مشغول کار بود که دو سالشو حساب نکردن یعنی بنیاد شهید حق بیمه به تامین اجتماعی پرداخت نکرده بوده. به دیوان عدالت شکایت کرد و به طرفیت هر دو تامین اجتماعی و بنیاد شهید بخواسته محاسبه دو سال بیمه. در شغل آزاد ۲۸ سال سابقه داره و اکر این دو سال هم بهش بدن بازنشیسته میشه. دیوان حکم صادر کرده به نفع برادرم قطعی هم شده.
حالا حکم رو برده به تامین اجتماعی و نامه زدن به بنیاد شهید که پول دو سال رو بدید تا در سابقه درج کنیم.بنیاد شهیدم گفتن تا کاراش انجام بشه و بود جع بیاد دو سال طول میکشه
الان دو سال مگه نباید محاسبه کنن تا بازنشست بشه. یعنی باید منتظر باشیم تا این دو تا ارگان کی به هم پول بدن یا ندن؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم لازم الاتباع است و بایستی اجرا گردد

باسلام
حکم می بایست بلافاصله اجرا شود

درود حکم صادره از دیوان باید از سوی سازمان تامین اجتماعی اجرا شود.

با سلام.حکم قطعی است و باید اجرا شود

با درود حکم صادره لازم الاجراست و باید اجرا شود

حکم صادره از دیوان باید از سوی سازمان تامین اجتماعی اجرا گردد.

حکم صادره از دیوان باید از سوی سازمان تامین اجتماعی اجرا شود در غیر این صورت از طریق اجرای احکام اقدام نمایید