آیا میتونم از افسر پرونده به دلیل این که بی جهت و بدون هیچ تحقیقی دستور به مسدودی حساب داده و باعث وارد شدن زیان مالی به من شده است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۷ #61711222

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
نزدیک به یک ماه پیش حساب های بانکی بنده توسط پلیس فتا مسدود شد.
افسر پرونده بدون انجام هیچگونه تحقیقی همون اول کار دستور به مسدودی حساب های من داده بود وقتی که پیگیر قضیه شدم متوجه شدم که یک نفر که از من خرید کرده بود و پول به حساب من ریخته بود از من شکایت بی اصل و پایه ای کرده است.
بعد یک ماه هم وقتی پیگیر میشم اول به من میگن پرونده رفته دادسرا بعد میگن دادگاهه،آخر دست هم میگن شاکی رضایت داده ولی باز هم حساب من مسدوده.

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر بدون دستور مقام قضایی حساب شما مسدود شده باشد تخلف شده و قابل پیگیری است

درود بر شما، در این خصوص از جانب افسر پرونده جرمی رخ نداده که شما بتوانید از ایشان شکایت کنید، اقدامات ایشان وفق قانون و وظیفه صحیح بوده است.

شما از بانک مربوطه تقاضاکنی تا دستور مرجعه مربوطه را به شما ارائه دهند

درود
افسر پرونده مرتکب تخلف یا جرمی نشده است رویه به همین صورت است.

شما باید واهی بودن شکایت را مطرح و درخواست ازادی حساب و خسارات را به طرفیت شخصی دهید که به واسطه درخواست او حساب مسدود شده.

سلام
شما باید ببنید کدام مرجع قضایی دستور توقیف حساب ها را داده است پلیس فتا اختیاری در این خصوص ندارد به آن مرجع قضایی مراجعه کنید.