اگر همسرم تمکین نکنه میتونم درخواست ازدواج مجدد کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۱ #61585074

سلام
میخوام دادخواست الزام به تمکین بدم
آیا اگر حکم ازدواج مجدد رو از دادگاه بگیرم و ازدواج کنم خانمم میتونه برای طلاقش اقدام کنه درصورتی که من قصد طلاق دادنش رو ندارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌تواند.
لیکن به صواب است ابتدا از خیر و شر این زندگی مشترک رهایی یابید و سپس با ملکه دیگری مزدوج شوید.

با سلام و احترام.
کاربر محترم اگر حکم بر ناشز ه بودن همسرتان صادر شده و ایشان مجددا تمکین نکرده باشد بله شما میتوانید با دریافت مجوز از دادگاه ازدواج مجدد نمایید.

بله در صورت عدم تمکین و حکم نشوز ایشان شما میتوانید از دادگاه تقاضای مجوز ازدواج مجدد کنید و این درخواست شما ب هیچ وجه موجد حق طلاق برای همسرتان نیست

درود
درصورت صدور حکم تمکین و عدم تمکین همسرتون ،از این این طریق نمی تواند طلاق بگیرد

در صورت صدور گواهی نشوز و اجازه دادگاه برای ازدواج ، همسرتان از این جهت نمی تواند طلاق بگیرد هر چند که توصیه میشه ابتدا تکلیف یک زندگی را مشخص کنید بعد زندگی جدید را شروع کنید

بله
می تونید و چون ازدواج شما نتیجه عدم تمکین همسرته لذا نمی تواند به استناد این موضوع طلاق بگیرد

درود
اگر نشوز همسرتان اثبات شود بله می توانید اقدام به ازدواج مجدد کنید.