🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

میخواهم بدانم حقوق معوقه ی من چقدر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۷

سلام بنده برای شخصی بمدت یازده سال از سال ۱۳۷۹تا۱۳۹۰سالی ۴ ماه چوبانی کردم چوپانی ۲ الی ۳ راس گاو بود. جمعا ۴۴ ماه میشود حقوقی دریافت نکردم چون از نزدیکانم بود.حال میخواهم بدانم حقوق معوقه ی من چقدر میشود؟طرف مقابل توانایی پرداخت را دارد کلا سرمایه دار است.برای اثبات هم شاهد دارم.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود . مستندات شما برای اثبات ارتباط شما با کارفرما باید کافی باشد . در صورت اثبات این رابطه اگر به تایید بازرسی کار برسد آنوقت در مراجع حل اختلاف رسیدگی خواهد شد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باید در اداره کار در این خصوص شکایت کنید

با سلام
چنینچه قراردادی در این خصوص وجود ندارد ، علیه ایشان در اداره کار طرح دعوا نموده و حقوق و دستمزد و مزایای خود از جمله واریز بیمه خود را دریافت دارید .

سلام . وفق قرارداد و توافقات حقوق خود را دریافت خواهید کرد

با درود
مطابق توافق‌نامه صورت گرفته شفاهی یا اگر مدعی شوید میتوانید باتوجه به قوانین کار علیه ایشان در اداره کار طرح دعوا نموده و حقوق و دستمزد و مزایای خود از جمله واریز بیمه خود را دریافت دارید

باسلام معمولا این چنین کارها با توافق طرفین صورت میگیرد
درصورت اثبات کار برای ایشان احتمالا طبق حقوق تعیین ی وزارت کار باید پرداخت شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط