اعتراض ثالث برای ابطال عملیات اجرایی مستلزم اثبات بیع است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱ #61545698

زوجه آپارتمان قولنامه‌ای زوج را بابت مهریه توقیف کرده. زوج قولنامه هولوگرام‌دار با کدرهگیری دارد که پارسال این آپارتمان را به نام فرزندش انتقال داده است.
۱. اگر اعتراض ثالث بزند و بگوید آپارتمان مال من نیست و متعلق به فرزندم می‌باشد نتیجه می‌گیرد یا نه؟
۲. دادخواست اعتراض ثالث مبنی بر توقف عملیات اجرایی و ابطال عملیات اجرا کفایت می‌کند یا باید اثبات بیع و الزام به سند رسمی را هم علیه فروشندگان بخواهد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظور فرزند غیر رشید باشد زوج به ولایت از فرزندش باید اعتراض ثالث بدهد و نیاز به خواسته اثبات بیع ندارد

سلام ، دادخواست اعتراض ثالث اجرایی کفایت میکند.

با سلام
اعتراض ثالث کفایت می کند ولی حصول نتیجه به وضعیت قرارداد از حیث صوری یا واقعی بودن بستگی دارد.

با سلام رویه اختلافی است ممکن است به عنوان معامله به قصد فرار از دین تلقی شود.

سلام صوری نبودن انتقال در اعتراض ثالث اهمیت دارد

سلام اعتراض ثالث اجرای کفایت می‌کند ولیکن حصول نتیجه به مواردی همچون صحت قرارداد بستگی دارد

سلام دادخواست اعتراض ثالث کفایت می نماید