چطور اثبات کنم که کتکم میزند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۸۸ #61518422

سلام و عرض ادب
من با شوهرم مشکل دارم و زندگیم همش دعواست. ایشون رفیق بازه. خرجی نمیده فحاشی میکنه دست بزن داره و همش منو میزنه. ولی مدام به سر و گوشم ضربه های محکم میزنه که دیده نشه. و منم هرچی ازش فیلم گرفتم به عنوان مدرک پاک میکنه. وقتی که منو میزنه از خودم دفاع میکنم و روی دستش خط و خش میفته و از اونها فیلم میگیره میگه ازت شکایت میکنم. ولی من فیلم ندارم و همشونو پاک میکنه. میتونه از اون عکسا و فیلما از من شکایت کنه؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بتوانید این کارهای ناپسند او را اثبات کنید مثال شهادت همسایاگان یا فامیل وکمک گرفتن از پزشکی قانونی وکلانتری محل

سلام باید گواهی پزشکی قانونی مبنی بر آثار ضرب و جرح .شهود. به همراه مدارک محکمه پسند جهت اثبات ارائه کنید

باسلام :میبایست مدرکی در این ضمینه وجود داشته باشد از قبیل،شاهد،مدرک پزشکی قانونی،گرفتن فیلم در غیر این صورت طرح دعوا در دادگاه کیفری قابل رسیدگی نیست .

با درود برای‌ نفقه میتوانید شکایت نمایید.
اگر آثار کتک کاری روی بدان شما بماند میتوانید طرح دعوا کنید تا به پزشک قانونی ارجاع داده شود. و معاینه شوید.
اگر حکم قطعی مبنی بر ضرب و شتم یا ضرب جرح علیه ایشان صادر گردد مبتوان طرح دعوا طلاق کنید.
البته بار اثبات و ارائه دلایل محکمه پسند با شماست.

با سلام در زمان ایراد ضرب و جرح شما با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و علیه ایشان شکایت نفقه و همینطور ضرب و جرح نمایید .

درود
چنانچه دلایل جهت اثبات ضرب و شتم در دست دارید میتوانید جهت تقدیم دادخواست طلاق اقدام نمایید

با سلام میتونید تماس بگیرید با پلیس تا صورتجلسه نماید همچنین مراجعه نمایید به پزشکی قانونی بهتر است دوربین هم داشته باشید یا موقع زدن یه جوری فیلم بگیرید تا بتوانید اثبات کنید و در مورد اثاری که ازشون عکس و فیلم گرفته شده باشد قابل قبول نمی باشد فقط شما میتونید هنگام دعوا فیلم داشته باشید تا قاضی مقداری به علم و اقناع قضایی برسد موفق وپیروز باشید