چگونه حضانت بچه به مادر میرسد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۲۳ #61508819

باسلام،
مهریه من ۱۰۰ سکه هست میخوام بجای ۵۰ سکه بچم رو بردارم و ۵۰ تای بقیه رو به اجرا بزارم آیا شوهرم میتواند قبول نکند که بجای ۵۰ تا بچه را بردارم؟ و شوهرم جانباز است ولی سابقه ی زندان بخاطر شرارت دارد و قاچاق فروشی میکند و یکبار هم در دادگاه تعهد اخلاقی داده است

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام احترام
شوهر را نمیتوان برای مصالحه با حق حضانت مجبور کرد
ولی در صورتی که فرزند در معرض خطرات جدی اخلاقی و اجتماعی باشد و اسناد و دلایل شما کامل است؛مطابق ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی شما میتوانید دادخواست سلب حضانت بدهید تا محکمه در این خصوص تصمیم گیری کند و مهریه ام محفوظ خواهد ماند.
موفق باشید

حضانت بعد هفت سالگی فرزند با پدر است و در صورت عدم صلاحیت پدر و ثبوت آن در دادگاه شما میتوانید حضانت را برعهده بگیرید ابن موضوع ارتباطی با بذل مهریه ندارد

درود موضوع حضانت ارتباطی به مهریه ندارد و حضانت تا هفت سالگی با مادر و هفت سالگی به بعد با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید

بادرود
بله بستگی به نظر شوهر شما دارد اختیار دارد توافق نماید یا نکند وبه اجبار نمیتوانید مجبور به توافق کنید

با توجه به حضانت مادر برای فرزند تا سن ۷ سالگی بعد از سن مزبور باید با پدر فرزند برای حضانت توافق صورت گیرد

سلام.حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادر بوده و نیازی به توافق مبلغ مهریه در این خصوص ندارید و هر دو موضوع از طرق محکمه و اداره ی ثبت قابل وصول وانجام شدنی ست

با سلام و احترام

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است و همسرتان برای پذیرش پیشنهادمصالحه شما مبنی بر بخشش نیمی از مهریه درازای حضانت فرزند الزامی ندارد مگر در صورتی که با ایشان به توافق برسید، همچنین در صورت اثبات عدم صلاحیت همسرتان از ایشان سلب حضانت می شود.