آیا در صورت شکایت به دیوان احتمال صدور رای به نفع اینجانب وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #61450325

سلام
من در ششمین ازمون دستگاههای اجرایی با مدرک لیسانس حسابداری ناپیوسته جهت شغل حسابدار در تعزیرات حکومتی شهر ری سهمیه ایثارگران ثبت نام کرده و بعنوان نفر اول ازمون تک ظرفیت و بدون مصاحبه قبول شدم ولی بعد از تشکیل پرونده استخدامی سازمان تعزیرات از مدرک کاردانی اینجانب که خدمات قضایی بود ایراد گرفت و اذعان داشتند که مدرک کاردانی و کارشناسی شما هر دو باید حسابداری باشد و این جانب را از ادامه روند استخدام محروم کردند و نامه ای در این خصوص که طبق ماده ۴۴ بند ( و ) که ایثارگران از شرط تحصیلی معاف هستند را به استناد برنامه پنج ساله پنجم توسعه از بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ و به سازمان تعزیرات ارائه دادم که باز هم مورد پذیرش سازمان قبول واقع نشد با توجه به توضیحات بالا و نامه ارسالی بنیاد شهید به سازمان تعزیرات در خصوص معافیت تحصیلی آیا در صورت شکایت به دیوان احتمال صدور رای به نفع اینجانب حتی اگر در شرایط ازمون قید کرده باشند که کاردانی و کارشناسی باید یکی باشد وجود دارد؟
راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال خضرتعالی عرض میکنم چنانچه در آگهی آزمون مورد نظر اطلاع رسانی شده باشد که کاردانی و کارشناسی باید در ادامه هم و یک عنوان باشد پاسخ منفی است و منتج به رای منفی خواهد شد اما اگر آگهی و شرایط ثبت نام موارد ذکر مطروحه ذکر نشده یقینا به نتیجه خواهید رسید لازم بذکر است با دقت موارد ثبت نام را مطالعه کنید در صورت عدم اطلاع رسانی از مورد ذکر شده با عنوان (عدم انطباق آگهی آزمون و استخدام با شرایط آزمون و استخدام منجر به خسارات مادی و معنوی و الزام به انجام تعهدات استخدامی به دیوان طرخ دعوی کنید و از نکات مهم به دفتر رهبری حفظه الله تعالی و وزارت کشور معاونت نیروی انسانی و کارگزینی نیز مراتب را اطلاع رسانی کنید .
تذکر مهم : حتما ابتدا آگهی وشرایط رو مطالعه دقیق کنید تا در صورت عدم اطلاع رسانی ،ادله اثبات دعوی شما باشد ..