آیا محل کار کارمندان رسمی را میتوان بدون دلیل تغییر داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۹۴ #61427

مدیر کل بدون دلایل اداری وکاری احساس میکند هر کارشناسی که بیشتر تملق اورا نمیکند به معاون توسعه مدیریت دستور میدهد که با ابلاغ داخلی وی را به شهرستان دیگری در محدوده استان بفرستند و از نظر مالی کارشناس اذیت میشود چرا که بدون دریافت پست سازمانی قبلی باید هر روز کرایه رفت وبرگشت نیز بدهد ایا کار مدیرکل در جابجایی کارشناس بدون دلیل قانونی است؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جابجای وکسرحقوق کارمندان قاعدتا براساس تخلف اداری ان هم با ضوابطی که قانون مدیریت خدمات کشوری مقررکرد صورت می گیرد همانطوری که که ارتقا انها براساس موافقت های اصولی است ولی در هرصورت در مواردی از قبیل جابجایی درون سازمانی و کسر اضافه کاری کارمندان از اختیارات مدیر کل می باشد درهرحال چنانچه حقی از شما ضایع شد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام شود

در هر حال مدیریت نمیتواند بدون داشتن دلیل و نیاز در آن سمت هر کارمندی را به مکان دیگری ارجاع دهد و یا سمت او را تغییر دهد در این صورت کارمند میتواند با توجه به قانون مدیریت خدمات کشوری از ایشان شکایت کند.