مراحل اظهار عدم تمکین و درخواست ازدواج مجدد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۵ #61408233

زوج و زوجه پس از ازدواج در ایران و با تابعیت و محل اقامت ایرانی در گذرنامه هر دو هم اکنون در خارج از کشور ۵ سال در حال کار با ویزای کاری مجزا می باشند و در منزل اجاری زوج زندگی میکردند. اخیرا زوجه منزل مشترک را ترک کرده و منزل مجزا اجاره کرده و بعلت تغییر مسیر زندگی و درخواست تغییر تابعیت از شوهر و بهانه طلاق توافقی بعلت عدم خوشبختی با زوج را با بخشش مهریه دارد و اعلام کرده که اگر زوج حاضر به طلاق توافقی نشود مهریه را اجرا و تهدید به درخواست طلاق از سمت زوجه را بدلایل ضبط صدای دعواهای حرفی دو طرفه جزیی و ثبت عکس از خراش و کوبیدگی دعوای اوایل زندگی و یا عکس از صفحه گوشی و ایمیل و اینستاگرام فردی دیگر البته به شک به زوج در سالهای اولیه زندگی کرده است.
حال زوج قصد طلاق ندارد و از خانواده زوجه درخواست برگشت و تمکین زوجه کرده ولی پدر زوجه اعلام کرده که من بعلت سلامت جان دخترم از وی ترک منزل را خواستار و حاضر به برگشت نیست.
۱- زوج با سفارت ایران در خارج از کشور تماس گرفته و به او اعلام شده که اظهار عدم تمکین بایست از داخل ایران شروع و توسط امور خارجه به سفارت جهت پیگیری اعلام گردد. چگونه میتوان اظهار عدم تمکین و درخواست ازدواج مجدد را با توجه به حضور زوج و زوجه تابع ایران در خارج از کشور پیگیری کرد؟ هزینه وکالت و مدت زمان انجام آن چقدر می باشد؟
۲- در صورتیکه زوجه مهریه خود را به اجرا بگذارد علی رقم عدم تمکین عام و خاص و زوج را ممنوع الخروج کند علی رقم تقسیط مهریه، در صورتیکه زوج به ایران سفر کند چگونه میتواند با و جود پرداخت اقساط مهریه رفع ممنوع الخروجی کند و به خارج از کشور برای کار خود سفر کند؟
۳- آیا زوجه میتواند با مدارک جزیی که در بالا از گذشته جمع آوری کرده است درخواست طلاق یک طرفه بدون حضور زوج دهد و مورد قبول واقع بشود و حتی برای فرار از تمکین چنین مدارکی را در گذشته جمع آوری کرده ارایه دهد و مورد قبول بشود.
متشکرم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- برای طرح درخواست الزام به تمکین باید از طریق دادگاههای ایران اقدام نمایید و ابتدا نیز باید اظهارنامه ای ارسال کنید . با توجه به حضور زوجه در خارج از کشور میتوان آدرس وی را اعلا نمود تا مراحل ابلاغ به سفارت ایران محول شده و گواهی ابلاغ از سوی سفارت صادر شود . البته این پروسه کمی زمان بر خواهد بود . حق الوکاله در موضوعات مربوط به دعاوی خانواده توافقی است .
۲- عدم تمکین زوجه ارتباطی با موضوع مهریه ندارد . همچنین اگر مهریه قسط بندی شده و اقساط به موقع پرداخت شود دیگر ممنوع الخروجی منتفی بوده و نمیتوان مانع سفر زوج شد .
۳- زوجه نمیتواند از طریق عکس و صدا ایراد جراحت از سوی زوج را ثابت نموده و همینطور این موارد نمیتواند عسر و حرج را ثابت کرده و منجر به طلاق شود .

سلام باتوجه به توضیح طولانی شما به چند مورد پاسخ داده میشه اول اینکه ترک منزل مشترک زوجه باید از طریق دادکاه ایران و بوسیله وزارت امور خارجه صورت می گیرد
اسناد وعکس و ایمیل و‌.......مورد اشاره در صورت اثبات موجب عصرحرج می شود و چنانچه ثابت شود می تواند یکطرفه طلاق بگیرد
در مورد صدور عدم تمکین و ناشزه شدن زوجه نیاز به طرح دعوا وپس از اخذ حکم ناشزه بودن زوجه با دادخواست دیگری صورت میگیرد
درمورد اجرای مهریه وشرایط تقسیط زوج تردد روج و کار منعی وجود ندارد و با تضین می تواند
درمورد حق الوکاله نمبشه در پاسخ به سئوال جواب داد و بسته به توافق وکیل و موکل خواهد بود