از اون شخص یک شماره تلفن و چت های واتساپ رو دارم آیا امکان شکایت و پیگیری قضایی پرونده می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #61402744

با سلام
من دو هفته پیش از طریق یکی از دوستانم با فردی آشنا شدم که ادعا می کرد صرافی دارد و می تواند دلار را با قیمت پایین تر برای ما بخرد و به قیمت روز به فروش برساند. من پول را به حساب شحص دیگری که گفته می شود پسرخاله او هست ریختم اما الان بعد از دو هفته هر روز یک بهانه برای پس ندادن پول می آورد.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد فیش واریزی و دیگر مستندات خود علیه او به جرم کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید واز پلیس فتا پیگیری موضوع را بکنید

با توجه به دلایل ابرازی شما ، می توانید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود
بله با ادله ای که دارید و در صورت داشتن شهود از شهادت ایشان نیز می توانید به عنوان دلیل استفاده کنید و شکایت خود را مطرح نمایید.

با سلام
با اسناد واریزی خود به دفاتر خدمات قضایی بروید و شکواییه ای مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی پر کنید