عدم حضور در شورای حل اختلاف، چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۶ #61401001

سلام
من چون در پرونده قبلی با موضوع ضرب و جرح و فحاشی با شهادت کذب شاهد منع تعقیب خوردم الان طرف مقابل از دست من و پسرم با عنوان فحاشی شکایت کرده و قرار چند روز دیگر شورای حل اختلاف حضور پیدا کنیم، ما چون از قرار معلوم محکوم هستیم.
میخواهیم حضور پیدا نکنیم نظر وکلای محترم در این مورد چیست؟
اگر حضور داشته باشیم چگونه بهتر دفاع کنیم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط به جهت سازش جلسه ای برگزار شده است که عدم حضور شما به ضرر شما میشود

اولا موضوعی که عنوان نمودید در صلاحیت رسیدگی شورای حل اختلاف نمی باشد و فقط به جهت سازش جلسه ای برگزار شده است که عدم حضور شما به ضرر شما میشود

اگراتهام‌راقبول دارید درشورا حاضرشده تا پرونده سریعتر به نتیجه برسد

این جلسه برای مصالحه و سازش و استماع صحبت های طرفین تشکیل میشود و عدم حضور در آن در گزارش موضوع به دادسرا نکته منفی خواهد بود

سلام
بهتر است حضور پیدا کنید عدم حضور شما نشانه جالبی نیست

سلام
عدم حضور شما در گزارش موضوع به دادسرا نکته منفی خواهد بود.

این جلسه برای مصالحه و سازش و استماع صحبت های طرفین تشکیل میشود و عدم حضور در آن در گزارش موضوع به دادسرا نکته منفی خواهد بود.