آیا راه کاری هست که پول خودم رو به طور کامل با احتساب اصل و سود دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #61395732

در تاریخ آذر ماه ۹۵ یک چک به مبلغ دویست ملیون ریال بابت پرداخت دویست ملیون ریال نقد با شرط دریافت مبلغ ماهانه ۸ ملیون ریال به عنوان سود پول دریافت نمودم.. ولی با توجه به عدم توانایی در پرداخت سود در تاریخ شهریور ۹۶ مبلغ یکصد ملیون ریال که از جمله سود و مابقی اصل پول بوده دریافت نمودم. در تاریخ بهمن ۹۶ اقدام به برگشت چک کردم که با توجه به میانجی گری کارمند بانک مهلت سه ماهه جهت پرداخت اصل سود به صادر کننده ی چک دادم. ولی باز هم پولی در کار نبود.. با توجه به عدم آشنایی با قوانین در مورد چک به صورت متمادی تا همین امروز این مهلت تمدید شد در کل این حدود سه سال و نیم کل مبلغ دریافتی من حدود یکصد و چهل ملیون ریال بوده.. با توجه به شرایط و قرار فی مابین در صورت حساب کل سود امروز باید مبلغی بالغ بر ۴۰۰ ملیون ریال دریافت کنم.. اما به اصل پول خودم هم راضی هستم.. آیا راه کاری هست که پول خودم رو به طور کامل با احتساب اصل و سود دریافت کنم یا خیر.. بهترین پیشنهاد شما چیه؟؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک را برگشت زده و درخواست و درخواست تادیه نیز کنید و حقوقی پیگیری میشود

با سلام
شما با برگشت زدن چک و اقدام قانونی جهت مطالبه اصل چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی در دادگاه نمایید و اگر اطمینان دارید شخص بدهکار دارای مال یا موجودی حساب دارد میتوانید در ابتدای دادخواست ،تامین خواسته را نیز از دادگاه بخواهید تا توقیف اموال و مسدودی حساب شود.

تنها امکان برگشت چک و مطالبه وجه آن از طریق حقوقی بانضمام خسارت تاخیرتادیه از زمان برگشت چک برای شما وجود دارد .