با توجه به اینکه اموال ثبت شده ندارد اگر مال ثبت نشده و قولنامه ای دارد چطور میتوانم متوجه بشوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۰ #61351885

باسلام وقت بخیر۳ سال است عقد هستم و هنوز عروسی نکرده ام برای مطالبه مهریه ام پیش از طریق اداره ثبت اقدام کردم و ملک خانه یا حساب بانکی پیدا نشد و اکنون دادخواست مطالبه مهریه به دادگاه داده ام.باتوجه به اینکه برای نفقه هم اقدام کرده بودم و شوهرم در جلسه رسیدگی به نفقه به دروغ اظهار کرد که شغل و درآمد ثابت ندارد درحالیکه معازه اش را خودش بسته که اینطور ادعا کند:
سوال من اینست که در جلسات دادگاه چطور باید از حقم دفاع کنم و با توجه به اینکه اموال ثبت شده ندارد اگر مال ثبت نشده و قولنامه ای دارد چطور میتوانم متوجه بشوم؟
:

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج به کل مهریه محکوم میشود و نگرانی وجود ندارد . سپس زوج می تواند تقاضای اعسار و تقسیط ازمهریه نماید . درآن مرحله شما می توانید دفاع کنید که زوج دروغ می گوید . مثلا به قولنامه استناد نمایید

سلام
قولنامه اگر کد رهگیری داشته باشد قابل پیگیری ست در خصوص مطالبه نفقه و مهریه هم اگر مدعی هستند توانایی پرداخت ندارند باید اعسار بدهند و دادگاه قسط بندی می کند.