آیا این امکان وجود دارد که رشوه داده باشد و کارشناس دادگاه تایید کرده باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #61351399

مستاجر از تخلیه خانه سر باز می زند و من از ایشون شکایت کردم زمان تخلیه ۱۵ بهمن بوده مستاجر برام اس ام اس فرستاده من تاریخ ۱۶ بهمن خانه را تخلیه کردم کردم و کارشناس دادگستری هم تایید کرده ولی هنوز هم که ۱۰ اسفنده در خانه من زندگی می کند و به خاطر کرونا زیاد امکان پیگیری ندارم
من تنها کاری که می توانم انجام دهم فیلم بگیرم از حضور ایشان در خانه من با روزنامه امروز در ضمن من مبلغ ۳۰ میلیون از ۸۵ میلیون رو به ایشان داده ام و زمان دریافت ۵۵ میلیون نیامد و گفت ۳ میلیون بیشتر باید بدی چون من هزینه شکایت از تو کردم بابت تایید تخلیه توسط کارشناس دادگاه(هنوز تو خانه من زندگی می کند)

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ ودیعه را بحساب دادگستری واریز و تقاضای دستور تخلیه کنید
مستاجر ملزم به تخلیه می باشد
چنانچه طلبی از مستاجر دارید دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان مطرح و بخشی از پول ودیعه را در حساب دادگستری توقیف نمایید

مطابق قانون هرگاه مستاجر خانه را تخلیه کرده ولی موجر از بازپس گیری ملک و استرداد ودیعه خودداری کند ، مستاجر باید از طریق تامین دلیل اقدام به تقدیم کلید منزل به شورای حل اختلاف نماید . تا زمانی که این تشریفات طی نشده باشد ادعای مستاجر مقبول نبوده و ملزم به پرداخت اجرت المثل خواهد بود .